Het kan voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren: het herroepingsrecht. Je hoeft niet te zeggen waarom. Na die annulering heb je 14 dagen de tijd om je product op te sturen.

Neem om je bestelling te annuleren contact op met info@goedkopeflashcards.nl en vermeld je bestelnummer of factuurnummer. Stuur die mail vanaf het mailadres dat je hebt ingevoerd toen je de bestelling deed.

Je krijgt dan terug wat je hebt betaald, óók de verzendkosten, maar de kosten voor de retourzending naar de webwinkel terug zijn wel voor je eigen rekening. Deze kosten zijn meestal tussen de 4 en 5 euro voor een brievenbuspakketje en tussen de 6,5 en 7,5 euro voor een groter pakket. Controleer bij de vervoerder die jij kiest hoeveel het precies kost.

Als je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, moet je het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking terugsturen, als dat enigszins mogelijk is. Wij zullen het geld binnen 14 dagen daarna terugstorten, op voorwaarde dat het product in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig was om het product te kunnen beoordelen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product wel aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en verpak het zorgvuldig, zoals bijvoorbeeld in dezelfde verpakking als waarin deze aan je geleverd werd.

Product ruilen?

Als de gewenste producten niet dezelfde waarde hebben of als er voor jou haast bij is, is het makkelijker om je ontvangen producten retour te sturen (zie de procedure hierboven) en de gewenste producten op de gebruikelijke manier te bestellen.

Een product ruilen kan, zolang de gewenste producten dezelfde waarde hebben als wat je terugstuurt van de oorspronkelijke bestelling. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@goedkopeflashcards.nl. Vermeld je ordernummer of factuurnummer en welk product/welke producten je in plaats van je eerdere bestelling zou willen ontvangen. Als we de producten in goede staat retour ontvangen hebben, zullen we je de nieuwe producten toesturen. Je draagt net als hierboven vermeld zelf de kosten voor terugzending van het product.